Go to Top

L’emigració

 

Sempre ens caldria tenir present que tots tenim un origen emigrant. Recents estudis genètics demostren que tots som fills d’una femella que va viure a l’Àfrica fa uns 300.000 anys, la qual va sofrir una mutació que va originar l’espècie dels Humans.

Sembla que fa uns 30.000 anys vam arribar a Europa i Àsia, i gràcies a les nostres qualitats i l’ajut dels cavalls i dels gossos vam superar la darrera glaciació, resultant guanyadors de la cursa de l’evolució.

Quan els historiadors ens expliquin com va evolucionar la nostra cultura, no cessaran d’esmentar-nos guerres i invasions. Hem de mostrar a nens i joves que, malgrat la nostra distinció física, de pell, sexe, raça o creença, tots hem estat migrants. Sense exclusió, pertanyem a l’espècie dels Humans, i tots som igual de valuosos i respectables.

Ningú ha de quedar-se enrere. Qui de més dons disposi, ha d’oferir la seva ajuda al desfavorit, ja que formem part de la mateixa família, al marge de qualsevol diferència.

Convencem a les futures generacions que la integració de tots és necessària per a assegurar la supervivència de la nostra espècie.